Spring til indhold

-30% på ALLE vare

-30% på ALLE vare

-30% på ALLE vare

-30% på ALLE vare

-30% på ALLE vare

-30% på ALLE vare

OM SKOSKABET 41+

Skoskabet 41+ er nok Danmarks hyggeligste skoforretning til dig der ikke lige passer ned i en størrelse 37
Vi har altid kaffe på kanden og et dejligt hyggehjørne, hvor I – i fred og ro – kan kigge på udvalget, drikke en kop kaffe, få ladet telefonen op og ja, bare nyde shoppingturen.

Tanken om Skoskabet opstod tilbage i starten af 2015, og forretningen så dagens lys 7. september 2015. Vi har altid haft fokus på størrelse 41+ og da vi vendte skuffede hjem fra Danmarks største modemesse, hvor den største størrelse vi kunne finde var 42, satte vi os for at ændre på det. Vi sælger derfor ikke længere størrelse 36 – 40, men har udelukkede fokus på størrelse 41 og op.

Vi tager jævnligt til Paris for at handle de seneste trends, lige som vi også besøger andre dele af Europa, hvor vi meget nøje udvælger de styles vi tager med hjem til jer. I vil derfor opleve at der sjældent er ret mange af hver style på lager, da vi ønsker så bredt et udvalg som muligt.

Selvom vi har valgt at sætte priserne lavt, skal kvaliteten være i top og vi sætter en ære i at levere de bedste sko og den bedste service til jer.
Du kan sagtens finde tilsvarende fodtøj på andre sider og i andre forretninger der er af samme kvalitet, men som regel til væsentlig højere priser.

For at kunne holde de attraktive priser, er det nødvendigt at være omkostningsbevidst. Derfor er forretningen placeret i udkanten af Slagelse centrum, men alligevel maksimalt 5 minutters spadseretur  fra f.eks. Vestsjællandscentret eller Nytorv og mindre end et minut fra Schweizerpladsen.

Vi håber at du finder lige det, du har brug for.

Fordele ved at handle hos skoskabet41+

Hurtig levering

Typisk 2 - 4 hverdage til GLS-pakkeshop

14 dages returret

Du har altid 14 dages returret fra du har modtaget din vare

FAST LAV FRAGT

Kun 39,00 til valgfri GLS-pakkeshop. Ved køb for minimum 1.000,00 giver vi fragten ​

Kvalitet og service

Vi ønsker altid at levere den bedste kvalitet til den bedste pris samtidig med at levere den bedste service ​