Spring til indhold

-30% på ALLE vare

-30% på ALLE vare

-30% på ALLE vare

-30% på ALLE vare

-30% på ALLE vare

-30% på ALLE vare

Råd og pleje

Råd og pleje

Det er vigtigt at du plejer dine sko. Så får du glæde af dem i lang tid.

Selvom dine sko er af kunstskind, kræver de alligevel pleje.
For at passe godt på dine sko, anbefaler vi at du plejer dem jævnligt med imprægnering og eller pudsning. Du kan f.eks. imprægnere dine sko med “2Go Waterbased Protection”. 2Go produktet er lige velegnet til syntetiske materialer og skind. Hvis du vælger et andet produkt, skal du specielt være opmærksom, hvis dine sko er i blankt syntetisk materiale. Vær sikker på at plejeproduktet er velegnet til syntet og prøv forsigtigt at spraye et sted, hvor det ikke kan ses. Forkerte plejemidler kan give pletter.

Størrelser

Det er vigtigt at dine sko passer til dine fødder. Din fod skal være 5 – 7 mm mindre end skoens mål. Vi gør os umage med at vise mål på alle vores produkter. Klik på “Mål og størrelser” ud for den ønskede sko, så kan du se mål for alle størrelser.
Vores sko giver sig generelt et halvt nummer i bredden, men de giver sig ikke i længden. Det betyder at din sko gerne må sidde stramt på foden, men passe i længden. 

Er din skostørrelse mellem to numre, anbefaler vi at du køber skoen nummeret større end den skal være. Så kan du udligne forskellen med en lille sål.

SÅLER

Det er altid en god idé at lægge en løs sål i dine sko, specielt, hvis du går med bare tæer i skoen. Så holder dine sko i længere tid, da sliddet på indersålen minimeres.